Segona Divisió

El Barça B recupera el gol i trenca la imbatibilitat de l'Alabès a Mendizorrotza (2-3)

El Barça B recupera el gol i trenca la imbatibilitat de l'Alabès a Mendizorrotza (2-3). Sandro, Edu Bedia i Joan Román han estat els autors dels gols que permeten al filial blaugrana sumar tres punts molt valuosos per deixar enrere quatre derrotes consecutives.

Els primers minuts han transcorregut amb un setge constant del filial blaugrana a la porteria de l'Alabès a través de canvis de ritme i amb la connexió Sandro-Nieto. Precisament Sandro, al minut 15, ha perdonat una acció clara de gol. Els bascos han generat un contraatac tot seguit, en el qual Nano ha fet lluir Masip. Viguera, dos minuts més tard, ha aprofitat l'empenta blanc-i-blava per obrir el marcador a Mendizorrotza amb el seu cinquè gol a la lliga després de superar Patrick amb un dríbling. Quan semblava que els d'Eusebio havien perdut pistonada, Edu Bedia, al minut 23 i de falta, ha aconseguit l'empat. El segon ha arribat amb una bona jugada d'Espinosa cap a Sandro en el minut 33. Amb l'avantatge al marcador, els d'Eusebio han portat el partit cap al seu terreny, tot i que el conjunt de Nacho González ha disposat d'alguna ocasió aïllada.

Han hagut de passar 22 minuts de la segona part perquè es produís la primera ocasió, que ha estat per a l'Alabès. Daniel García amb un xut fort ha enviat la pilota al travesser. Joan Román que acabava d'entrar al terreny de joc ha enganxat una rosca amb la qual ha aconseguit el tercer del Barça en el minut 70. Amb el tercer, l'Alabès ha fet petites incursions i, en una d'aquestes, Borja Viguera ha arribat davant de Masip amb una jugada rocambolesca que ha pogut resoldre amb gol. Els bascos han retallat distàncies posant la por al filial blaugrana, però no suficients com per aconseguir l'empat. Els d'Eusebio han aconseguit trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives i la imbatibilitat de l'Alabès a Mendizorrotza.