El filial de l'Espanyol es complica la supervivència amb la derrota davant del Barça B (@FCBMasia)

El Barça B posa en un compromís la supervivència del filial de l'Espanyol en el miniderbi (0-2)

Un gol, de penal, de Gumbau i un, en el temps de descompte, de Carles Aleñá han deixat els blancs-i-blaus, que han acabat amb nou jugadors, al límit de l'abisme

Derbi barceloní dramàtic a la Segona B: el ja campió, el Barça B, ha visitat el filial de l'Espanyol, que esgotava les últimes opcions per salvar la categoria. El partit ha estat molt igualat, però a deu minuts del final un penal que ha transformat Gumbau ha complicat de valent els plans dels blanc-i-blaus per salvar la categoria i el gol d'Aleñá, en el temps de descompte, ha acabat de sentenciar (0-2).

El partit s'ha complicat de valent per a l'Espanyol quan Cardona ha caigut a dins de l'àrea per una agafada de la samarreta de Manchón que, a més, li ha costat la segona groga. Els blanc-i-blaus es quedaven amb deu homes i les pitjors notícies per als pericos: Gumbau ha transformat el penal (0-1).

El partit s'ha escalfat de valent en els últims deu minuts amb diverses picabaralles i és que els de David Gallego s'han llançat a l'atac a la caça de l'empat mentre els blaugranes s'esforçaven a neutralitzar-los totes les iniciatives, de vegades amb excessiva contundència. Això ha tensionat els ànims i, en els darrers minuts, el filial de l'Espanyol s'ha quedat amb nou jugadors per una entrada excessivament dura de Lluís López sobre Palencia.

En el temps de descompte, Carles Aleñá ha sentenciat el partit en superar Andrés Prieto amb un xut ajustat al pal (0-2).

Amb aquesta derrota els blanc-i-blaus es compliquen la salvació i queden a expenses del partit que juga l'Atlètic Llevant contra l'Alcoià aquest diumenge mateix diumenge, a les 18.00. Si el filial del Llevant guanya el partit condemnarà l'Espanyol B a la Tercera Divisió, si no, tot es decidirà en l'última jornada, el cap de setmana que ve en un final d'infart.