Futbol

El Barça B posa a prova un Rayo Vallecano immers en la lluita per l'ascens

El Barça B mesura aquest dissabte -18 h- l'abast de la seva reacció davant d'un os dur de rosegar. Després de retrobar-se amb el triomf la passada jornada, el filial blaugrana rep al Miniestadi un dels grans candidats a l'ascens, el Rayo Vallecano. Els madrilenys, tercers, encadenen dues victòries consecutives i arriben a Barcelona disposats a guanyar el tercer enfrontament per tal de desbancar el Celta de la segona posició i consolidar la seva candidatura per ser el pròxim curs equip de Primera.

Actualitzat
El Rayo Vallecano té intenció de recuperar la segona plaça de la classificació en detriment del Celta i per això arriba a la capital catalana disposat a assaltar el Miniestadi.

Els homes de José Ramón Sandoval són optimistes perquè travessen un bon moment i perquè esperen sorprendre un Barça B al qual li està costant guanyar darrerament. Els de Luis Enrique van posar punt final a set jornades sense vèncer la passada setmana enfront del Salamanca i confien ara a recuperar-se d'aquesta irregularitat i escalar posicions en la classificació.

Els culers es toparan, doncs, amb un rival que també és devot de la pilota i a qui li agrada el futbol de toc i possessió. Els de Vallecas recuperen Trejo però perden Rafa García sancionat, i Amaya, Aganzo i Salva, lesionats. Luis Enrique, en canvi, podrà comptar amb Tello, Víctor Vázquez, Thiago i Muniesa mentre que Carmona, Oriol Romeu i Sergi Roberto continuen lesionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut