Carles Aleñà lamenta una ocasió fallada en la derrota contra el filial del Vila-real

El Barça B perd avantatge al capdavant; Lleida i Espanyol B guanyen i agafen aire

L'equip de Gerard López, que ha trencat una dinàmica de set partits sense perdre, rebrà l'Alcoià al Mini en la pròxima jornada amb el liderat en joc

Marc BéjarActualitzat

El Barça B va caure derrotat aquest dissabte (2-0) en la visita al filial del Vila-real en la 22a jornada del Grup III de la Segona Divisió B. Els locals es van avançar amb un gol de Pau Torres abans del primer quart d'hora i van sentenciar a les acaballes amb el segon, obra de Carlos Martínez de penal. L'equip de Gerard López trenca una ratxa de 7 partits consecutius sense perdre, però continua al capdavant de la classificació amb dos punts d'avantatge respecte a l'Alcoià, que va sumar els tres contra el Gavà (2-1) abans de visitar el Mini en la pròxima jornada, amb el liderat en joc.

En la zona alta, el Badalona cedeix una posició, queda quart, i tanca les places de play-off, després de no passar de l'empat a 0 contra el Prat al Muncipal Sagnier. El conjunt potablava queda a la zona baixa de la classificació amb 24 punts, un més que el Gavà i un menys que Llagostera i Sabadell. Els arlequinats van caure a Hèrcules (1-0) i flirtegen amb el descens, d'on no surt l'Hospitalet. Els de la Feixa Llarga van perdre a casa contra el Lleida (2-3) i són antepenúltims, amb 22 punts.

Amb la victòria contra l'Hospi, els del Segrià s'allunyen de la zona de perill i se situen a la part mitja de la classificació, amb 28 punts, gràcies als gols de Nierga, Javi Casares i Doncel. A més dels lleidatans, també respira l'Espanyol B, que va guanyar a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l'Eldenc (3-2). El filial blanc-i-blau va sumar els tres punts gràcies als gols de Bermejo, a més de Melendo i Marc Roca, que van reforçar l'equip de David Gallego per aconseguir un triomf que els deixa en una còmoda onzena posició i mirant cap amunt.