El Barça B perd al camp de la Cultural Lleonesa i haurà de seguir lluitant per pujar a Segona A (2-1)

El filial blaugrana, que havia perdut el partit d'anada contra la Cultural Lleonesa al Miniestadi per 0-2, també ha perdut a la tornada al Regne de Lleó per 2-1, tot i avançar-se en el marcador amb un gol d'Alfaro

El Barça B ha deixat escapar la primera oportunitat per aconseguir l'ascens a la Segona Divisió A. El filial blaugrana, que havia perdut el partit d'anada contra la Cultural Lleonesa al Miniestadi per 0-2, també ha perdut a la tornada al Regne de Lleó per 2-1 i haurà de seguir lluitant per intentar pujar de categoria.

El conjunt de Gerard López ha estat capaç d'avançar-se en el marcador amb un gol d'Alfaro en el minut 36, però, en la segona part, els locals han pogut capgirar el resultat advers. Julen Colinas, en el 64, ha fet l'empat a un i, Gallar, en un llançament de falta extraordinari, ha sentenciat amb el 2-1. Eufòria a Lleó, que ha pogut celebrar el retorn del seu equip a la divisió de plata del futbol espanyol 42 anys després.