El Barça B no trenca la seva mala ratxa davant el Numància (1-1) tot i la presència de Munir com a titular

Eusebio Sacristán ha inclòs Munir en el seu onze titular. El jove davanter ha jugat amb el filial per primera vegada aquesta temporada. Tot i la seva presència, el F. C. Barcelona B no ha trencat la seva mala ratxa de resultats. Amb l'empat a 1 davant el Numància encadena 4 partits seguits sense guanyar.

Eusebio Sacristán ha inclòs Munir en el seu onze titular. El jove davanter ha jugat amb el filial per primera vegada aquesta temporada, en el cap de setmana de descans del primer equip pels partits de seleccions. La casualitat és que no ha estat l'únic Munir del partit, ja que el porter del Numància també es diu així. Tot i la seva presència, el F. C. Barcelona B no ha trencat la seva mala ratxa de resultats. Amb l'empat a 1 davant el Numància encadena 4 partits seguits sense guanyar (2 derrotes i 2 empats).

El Numància ha dificultat de sortida el joc del F. C. Barcelona B amb una bona pressió molt avançada. Les primeres ocasions també han estat visitants, un xut creuat de Vicente Pérez i un intent de gol olímpic en un córner de Julio Álvarez que ha refusat Ortolà. En el minut 23 l'equip sorià ha marcat, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc.

Dos minuts més tard ha arribat el primer xut blaugrana entre els tres pals, obra de Dongou. En el minut 32 Sergi Enrich ha trencat la línia defensiva dels d'Eusebio, però el porter local ha enviat a córner el seu xut. En el minut 41 el que ha trencat la defensa contrària ha estat Adama Traoré, però l'altre Munir (el porter del Numància) ha evitat el primer gol del partit. La pressió visitant havia anat perdent força i metres amb el pas dels minuts.

En el primer minut de la segona meitat Sergi Enrich ha fet el gol que tant buscava el Numància, amb la defensa local encara despistada. Sandro ha mostrat la seva qualitat en la jugada del gol de l'empat en el minut 60, en una diagonal entrant des de la banda esquerra de l'atac. L'equip blaugrana havia tancat les 3 jornades anteriors sense marcar.

El gol de Sandro ha desencadenat la gran ofensiva local. Dongou ha tingut una gran opció en el minut 68 després d'una gran cavalcada d'Adama, però el porter Munir ha aturat la pilota. Edgar Ié a la contra ha xutat al pal un minut més tard. El Munir blaugrana ha tingut la seva ocasió en el minut 79, però l'altre Munir no l'ha deixat marcar. Poc després, Dongou ha enviat fora la pilota quan el més fàcil semblava ficar-la a la porteria. Moltes ocasions per als jugadors del Barça, que no n'han culminat cap.