Segona Divisió

El Barça B no se'n surt amb l'Sporting al Minestadi, on es reparteixen els punts (0-0)

El Barça B ha acabat sumant un punt davant de l'Sporting al Miniestadi (0-0). El filial blaugrana ha començat patint un inici elèctric del conjunt dirigit per Abelardo -que continua com a únic equip invicte de Primera i Segona-, però ha pogut rebaixar la intensitat i ha gaudit d'ocasions que no ha acabat transformant.

Ortolá en tres ocasions en menys de dos minuts ha hagut de salvar els mobles als blaugranes en un inici elèctric de l'Sporting. Ndi, en el minut 22, ha enviat un xut per sobre del travesser. El Barça B s'ha trobat tancat al seu camp i imprecís en les accions, a més de veure's ofegat per un Sporting dominador. Abans de la mitja hora de partit, Carmona ha assistit a Ndi, que ha pogut marcar. Bernardo ha tingut una altra ocasió amb la pilota fregant el travesser. El conjunt asturià ha disposat de moltes més ocasions que el filial blaugrana, que ha pogut avançar-se en una acció que ha fabricat Diagné i que Dongou ha rematat sense èxit.

A la segona part, una rematada de Dongou a una centrada de Juan Cámara ha estat un dels intents dels homes d'Eusebio. Grimaldo, de falta directa, també ho ha provat, així com Juan Cámara. Al 74 s'ha viscut una acció polèmica al Miniestadi quan l'àrbitre ha ensenyat targeta groga a Adama per simular penal de Jonhy, tot i haver-hi contacte entre els dos jugadors. A més, també ha expulsat un dels ajudants d'Eusebio. A les acaballes, l'Sporting ha tornat a fer de les seves i Muñiz ha deixat el públic glaçat a l'enviar la pilota al travesser. Ni Sandro, que sortia de la banqueta, ha pogut desencallar el marcador.