El Barça B manté la bona tònica dels últims partits amb un empat en la recta final al camp de l'Alcorcón (1-1)

El Barça B ha sumat un punt en la seva visita a l'Alcorcón (1-1), gràcies a un gol de Carles Aleñá en el tram final. Un resultat meritori davant un rival que en les quatre jornades prèvies de Lliga no havia encaixat cap gol

El FC Barcelona B de Gerard López segueix creixent en la categoria de plata i aquest diumenge ha aconseguit puntuar al camp d'un sòlid Alcorcón, (1-1) que, fins avui, no havia encaixat cap gol en tot el campionat. Com era d'esperar, el partit ha estat dominat per les defenses dels dos equips i tant Varo com Casto, els dos porters, han estat protagonistes.

Arnaiz, Fali i David Costas i David Conccha han disposat de diferents ocasions per obrir el marcador, però ha estat el local Álvaro Giménez, en la segona part (minut 75), el que ha superat el porter del filial blaugrana amb una rematada de cap.

El Barça no s'ha deixat enfonsar pel daltabaix que suposava l'1-0 i ha buscat amb insistència un empat que ha arribat a les acaballes del partit (minut 87). En una gran jugada personal, el mataroní Carles Aleñá ha marcat amb un potent xut de rosca, que ha fet inútil l'estirada de Casto.

Amb aquest punt, el Barça B segueix en la part alta de la classificació i es manté invicte lluny del Miniestadi.