Futbol

El Barça B manté el ple de triomfs i el Llagostera i l'Espanyol B estrenen el caseller de victòries

El filial blaugrana és líder en solitari del Grup 3 de la Segona B després d'un agònic triomf sobre el Vila-real B

Actualitzat

Un gol agònic de Xemi davant el Vila-real B (3-2) ha permès al Barça B mantenir el ple de punts, 9 de 9, després de la disputa de la tercera jornada del grup 3 de la Segona B. L'equip blaugrana lidera en solitari un grup on cap altre equip català es troba en zona de promoció d'ascens. En un partit frenètic, també van marcar pels blaugranes Carlos Martínez en pròpia porta i Marc Cardona, que ja suma cinc gols en tres partits.  

Sí que hi és molt a prop el Sabadell, gràcies al triomf sobre l'Hèrcules (1-0). Un solitari gol de Migue García permet als arlequinats encadenar dos triomfs després d'haver començat el campionat perdent.

Dos equips catalans han obtingut el primer triomf aquest cap de setmana. L'Espanyol B s'ha estrenat a domicili, al camp de l'Eldenc (0-2), amb gols de Marc Gual i Adri Rivas; i el Llagostera, que s'ha desfet del Saguntí (2-0) gràcies a dos gols de Marc Fernández a la segona meitat.  

L'únic duel català de la jornada es va saldar sense guanyador, ja que el Badalona i el Prat van empatar sense gols (0-0). Amb tot, l'equip escapulat continua sense perdre, igual que el Cornellà, que tampoc va ser capaç de batre l'Atlètic Balears (0-0).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut