Futbol

El Barça B manté el liderat amb un sofert triomf a casa del cuer, l'Eldenc (0-1)

Un gol de falta de Gerard Gumbau a les acaballes del partit permeten que els blaugranes continuïn al capdavant. El Badalona s'imposa al Gavà i s'acosta a la zona de "play-off"

Actualitzat

El Barça B ha patit per imposar-se al camp de l'Eldenc però ho ha aconseguit en els compassos finals del partit, gràcies a una falta magistralment executada per Gerard Gumbau (min. 85). Aquest gol i aquest triomf permeten que els de Gerard López es mantinguin com a líders del grup 3 de la Segona B, tot i que a Elda no es va poder apreciar la diferència de nivell que es pressuposa entre el primer i l'últim classificat. Al capdavall, però, el filial barcelonista ja té tres punts més al sarró.

L'equip blaugrana va saber aguantar la pressió de l'Alcoià, que el dia abans havia obtingut un triomf a casa de l'Espanyol B (0-2) i que ara, un cop acabada la jornada es manté segon a dos punts. El filial blanc-i-blau, en canvi, es troba en zona de descens.

Igual que el Gavà, que va perdre a Badalona (1-0) en un dels duels catalans de la jornada. L'equip badaloní es va imposar a les acaballes amb un gol d'Iván Agudo i es manté a un pas d'entrar en la zona de "play-off", sisè però empatat a punts amb el quart. Un punt per sota hi ha el Cornellà, que ha trencat al camp del Lleida Esportiu (0-2) una ratxa negativa de cinc jornades sense guanyar gràcies als gols d'Enric Gallego i David García.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut