Futbol

El Barça B, l'únic equip català de Segona B que ha fet el ple de punts

El filial blaugrana és líder per diferència de gols. L'Hospitalet i el Badalona firmen taules en l'únic duel català de la jornada.

Actualitzat

La segona jornada de campionat havia començat molt bé per als equips catalans del Grup 3 de la Segona B. En els partits del dissabte, el Sabadell s'havia imposat al camp del Saguntí (0-1) amb gol "in extremis" de Migue García, el Prat també havia sumat la seva primera victòria davant l'Eldenc (1-0) gràcies a Óscar Muñoz, i el Barça B s'havia imposat al camp del primer líder, l'Hércules (1-3).

L'equip blaugrana va superar una prova difícil al Rico Pérez, d'on va sortir victoriós gràcies als gols de Marc Cardona –que ja n'ha fet quatre– Alberto Perea i Rafa Mujica. Els de Gerard López sumen sis puntes de sis i són els nous líders per millor diferència de gols respecte València Mestalla, Ebre i Atlètic Balears.

Però s'han quedat com a únics representants catalans al capdavant, perquè l'Hospitalet i Badalona, que havien guanyat en la jornada inaugural, van firmar taules (0-0) a la Feixa Llarga. I perquè el Cornellà no va saber mantenir el triomf al camp de l'Alcoià després del gol inicial d'Ahmed Belhadji. (1-1). També el Gavà va poder obtenir un triomf a domicili, en el seu cas en el camp del Vila-real B. Boris va avançar els blaugranes de penal però, tot i jugar gran part del partit amb superioritat numèrica, no van poder evitar el gol de Carlos Martínez pels groguets (1-1).

Tampoc Espanyol i Llagostera saben encara el que és guanyar aquesta temporada. El filial blanc-i-blau va cedir a casa davant el València Mestalla (0-1) després d'haver rebut l'expulsió de Gonzalo Ávila. Tampoc li van bé les coses al Llagostera, que no acaba d'adaptar-se a la categoria i va caure derrotat en la seva primera visita al camp de l'Ebre (2-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut