Nahuel, en una imatge d'arxiu amb el Vila-real (Reuters)
Futbol

El Barça B incorporarà cedit l'internacional sub-21 Nahuel Leiva

L'extrem hispanoargentí, de 21 anys, pertany al Vila-real, però estava cedit al Betis. Jugarà fins al final de la temporada

Actualitzat

No ha estat una negociació convencional, perquè s'ha hagut de fer a quatre bandes, però el resultat és que Nahuel Leiva, internacional sub-21, jugarà el que resta de temporada com a cedit al Barça B.

El Vila-real, com a propietari dels drets del jugador, el Betis, que el tenia cedit amb resultats poc satisfactoris, el Barça i el mateix jugador han arribat finalment a l'acord, que es farà oficial un cop Nahuel hagi viatjat a Barcelona per passar el reconeixement mèdic corresponent.

Nahuel, de 21 anys i nascut a Rosario, a l'Argentina, va entrar al Vila-real amb edat de cadet i va arribar a debutar amb el primer equip "groguet" l'any 2014, amb 17 anys. Cedit al Betis des del 2016, el seu rendiment no ha estat satisfactori per a l'equip verd-i-blanc, on ha participat en 19 partits sense marcar ni un sol gol. Ara, l'extrem hispanoargentí busca rellançar la seva carrera al filial blaugrana.

ARXIVAT A:
Barça B
Anar al contingut