Futbol

El Barça B i el Sabadell s'enfronten al Miniestadi en un derbi marcat per les urgències (18.00, Esport3)

El Barcelona B rep aquest dissabte (18.00, en directe per Esport3 i esport3.cat) la visita del Sabadell en un duel marcat per les urgències entre dos rivals directes en la lluita per la permanència i separats per només un punt a la classificació.

Actualitzat

El Barça B rep aquest dissabte la visita del Sabadell (18.00, en directe per Esport3 i esport3.cat) en un duel marcat per les urgències entre dos rivals directes en la lluita per la permanència i separats per només un punt en la classificació.

Després de la soferta victòria a Còrdova, el filial blaugrana, que suma 19 punts, buscarà espai davant un rival directe en la classificació i que ara mateix marca els llocs de descens. Els blaugranes no ho tindran fàcil, ja que no aconsegueixen un triomf jugant com a locals des del duel contra el Reial Madrid Castella, disputat el passat 15 de setembre.

Per aquest partit, Eusebio Sacristán, que complirà el primer dels dos partits de sanció després de la seva expulsió a Còrdova, no podrà comptar amb l'extrem Adama Traoré i el davanter centre Jean Marie Dongou, tots dos convocats per Gerardo Martino per a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei que el primer equip disputarà contra el Cartagena. A això s'hi suma la baixa per lesió muscular del també davanter Sandro Ramírez, de manera que el tècnic català haurà de decidir si dóna entrada en l'onze titular al paraguaià Tonny Sanabria, que molt probablement deixarà la disciplina blaugrana en el mercat d'hivern.

Miquel Olmo farà canvis a l'onze

El Sabadell buscarà ratificar la millora mostrada contra el Mirandés en el debut de Miquel Olmo a la banqueta després de la destitució de Javi Salamero. Per intentar derrotar el filial blaugrana, Olmo ha avançat que introduirà alguna variació en l'equip titular respecte al qual va derrotar el Mirandés, si bé ha afirmat que es mantindrà fidel al seu estil de joc, basat en la possessió de la pilota.

En defensa, els arlequinats mantenen les baixes per lesió dels seus dos laterals esquerrans, Víctor Espasandín i Javi Barral, de manera que Toni Lao tornarà a ocupar de forma circumstancial la banda esquerra. Un altre que es perdrà aquest derbi català serà el veterà davanter Raúl Tamudo, que no s'ha recuperat a temps de les molèsties físiques que ja li van impedir jugar l'anterior jornada, de manera que el referent en atac serà de nou l'ariet hispanomexicà Aníbal Zurdo, autor de dos gols en l'última jornada.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut