Segona Divisió

El Barça B i el Sabadell, obligats a puntuar fora mentre que el Girona, ressacós de la Copa, rebrà l'Sporting

El Barça B s'enfronta a l'Alabès a Mendizorrotza (18.00, Esport3) amb l'obligació de guanyar després de sumar quatre derrotes consecutives que els situen només dos punts per sobre de la zona de descens. El Sabadell, amb dos punts més que els blaugranes, viatja a Còrdova amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada. El Girona, per la seva banda, juga diumenge (19.00, Esport3) i rebrà l'Sporting a Montilivi amb la ressaca del partit de Copa contra l'Alabès.

Actualitzat

El Barça B s'enfronta a l'Alabès a Mendizorrotza (18.00, per Esport3) amb l'obligació de guanyar després de sumar quatre derrotes consecutives que els situen només dos punts per sobre de la zona de descens. El Sabadell, amb dos punts més que els blaugranes, viatja a Còrdova amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria a domicili de la temporada. El Girona, per la seva banda, juga diumenge (19.00, Esport3) i rebrà l'Sporting a Montilivi amb la ressaca del partit de Copa contra l'Alabès.

 

El Barça B vol trencar la mala ratxa de quatre derrotes consecutives i quatre partits sense marcar a Mendizorrotza. Pel partit, Eusebio recupera efectius com Sergi Gómez, baixa per un esquinç al genoll, i els internacionals Babunski, Bagnack i Sanabria. El tècnic blaugrana reconeix que els falta punteria i que s'estan "centrant en atac". Per Eusebio, "en defensa l'equip està bé, però quan els equips contraris es fan forts al darrere se'ns fa difícil fer mal".

 

El Sabadell juga al camp del Còrdova amb l'assignatura pendent d'aconseguir el primer triomf a domicili d'aquesta temporada. Al Nuevo Arcángel els espera un Còrdova que encadena dues derrotes, però que a casa només ha deixat escapar dos punts. Salamero té clar les intencions dels arlequinats pel partit: "L'equip ha de sortir des del primer minut sense complexos a per la victòria. Tot el que no sigui guanyar, no ens serveix".

 

El Girona rep diumenge l'Sporting després de superar 120 minuts per passar ronda de la Copa del Rei contra l'Alabès aquest passat dimecres. Ricardo Rodríguez ha admès l'inconvenient del partit contra l'Alabès i de les lesions que estan patint des d'inici de temporada. "Esperem recuperar-nos per fer un bon onze per guanyar l'Sporting perquè veig l'equip amb ganes d'anar a pels tres punts. Necessitem sumar-ne catorze per estar en una situació tranquil·la i que l'equip vagi creixent" ha explicat el tècnic blanc-i-vermell. Els asturians, tercers a la Lliga, són un rival dur a batre però els gironins són conscients que l'Sporting encara no ha guanyat mai fora d'El Molinón i se'n volen aprofitar.

 

El Barça B i el Girona, per Esport3

L'Alabès-Barça B de dissabte es podrà seguir en directe per Esport3 (18.00) i el Girona-Sporting de diumenge també s'oferirà a través del canal esportiu de Televisió de Catalunya (19.00).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut