El Barça B goleja el Numància en una gran segona part (3-0)

El Barça B ha obtingut una treballada victòria davant el Numància (3-0) que el manté en els llocs d'honor de la Lliga Adelante. L'equip blaugrana ha hagut d'esperar a la segona meitat per avançar-se en el marcador, gràcies als gols de Dongou, Sandro i Adama.

L'equip blaugrana ha tingut problemes per portar la iniciativa davant un equip amb ofici, que per alguna cosa és especialista a obtenir empats a zero quan juga de visitant. L'equip d'Anquela ha sabut tallar en els primers minuts el flux de joc dels blaugranes i s'ha aproximat amb perill a la porteria de Jordi Masip en accions protagonitzades per Natalio i Sergi Enrich.

El Barça s'ha tret la son de les orelles passat el primer quart d'hora, però, tot i això, no ha posat a prova els reflexos de Biel Ribas, el porter català del Numància. La tripleta d'atac, formada per Denis, Sandro i Dongou amb prou feines ha entrat en joc durant la primera meitat.

Eusebio ja havia decidit moure la banqueta veient que el Numància no patia per mantenir el 0-0. Javi Espinosa i Adama estaven a punt d'entrar, poc abans de l'hora de joc, quan ha arribat la jugada del primer gol del Barça. Gran passada a l'espai d'Ilie per Dongou i el camerunès ha definit a la perfecció per marcar le seu tercer gol de la temporada.

Amb l'1-0, el Barça s'ha trobat més còmode i el gol de la tranquil·litat no ha trigat a arribar. L'ha fet Sandro, aprofitant un bon servei d'un cada cop més entonat Grimaldo. Jordi Masip també ha volgut contribuir a la festa blaugrana i ha fet una doble aturada a peus d'Enrich que ha impedit que l'equip sorià tornés a entrar en el partit. Ha estat un miratge, perquè fins al final del partit el Barça ha tingut el control del partit. Adama, que fins aleshores havia entrat poc en joc, ha deixat la seva rúbrica amb el tercer gol a cinc minuts del final en una gran jugada personal.