Gerard López encara el duel del Barça B contra el Numància amb notables absències entre els seus jugadors
Barça

El Barça B espera omplir el Miniestadi en l'anada de la fase d'ascens a Segona A contra la Cultural Lleonesa

L'entrenador del Barça B ha comparegut en la roda de premsa prèvia al partit per l'ascens contra la Cultural Lleonesa i ha assegurat que "ens enfrontem els dos millors equips de l'actual Segona Divisió B"

Joan CaubetActualitzat
El Barça B ja encara la fase d'ascens a Segona A, on s'enfrontarà a la Cultural Lleonesa. L'entrenador del filial blaugrana, Gerard López, ha destacat en la roda de premsa prèvia que "serà un rival molt complicat, han aconseguit el rècord de punts de la categoria. A més, són un equip molt treballat i molt competitiu, ens enfrontem els dos millors equips de l'actual Segona Divisió B".

La Cultural Lleonesa s'ha consolidat aquesta temporada com l'equip més golejador de la categoria amb 86, just per davant del Barça (83). A més, tots dos han estat dos dels equips menys golejats. És per això que l'entrenador del filial blaugrana ha deixat clar que "per passar i aconseguir l'ascens s'ha de fer tot bé. Estem al punt somiat, i ara hem de seguir sent el màxim de competitius possible". També ha afegit que "hi ha un component d'il·lusió, però són emocions que esperem que ens ajudin".

Gerard ha assegurat que "l'ambient i la gent ens ajudarà a ser més forts, animo tothom a venir" i per això ha explicat que "esperem un Miniestadi ple i amb molt d'ambient, els jugadors s'ho mereixen. Recordo altres fases d'ascens amb molta emoció i l'estadi ple, i m'agradaria que dissabte també sigui així; a Lleó també ens trobarem una ciutat bolcada i un estadi ple".

Per aconseguir l'objectiu d'aconseguir l'ascens de manera directa, "l'equip s'està entrenant a la perfecció, estic molt content amb el treball de tots", ha confirmat Gerard. Respecte a un possible resultat al partit d'anada, l'entrenador blaugrana s'ha mostrat clar: "És molt important no encaixar cap gol al nostre estadi, i durant la temporada hem demostrat ser un equip molt solvent. A nivell esportiu ens pot anar molt bé jugar el primer partit al Mini".
Anar al contingut