El Barça B, després de guanyar al camp de l'Ebre i proclamar-se campió d'hivern (@FCBmasia)
Segona B

El Barça B es proclama campió d'hivern i el Badalona fa un pas endavant

El conjunt de Gerard López tanca l'any líder amb una victòria agònica al camp de l'Ebre gràcies a un doblet d'Alfaro

Marc BéjarActualitzat

La dinovena jornada del grup III de Segona B deixa el Barça B líder en solitari després de superar el CD Ebre. El filial barcelonista tanca l'any com a campió d'hivern gràcies a un doblet d'Alfaro, el segon dels gols a manca de dos minuts pel final. L'equip de Gerard López va aprofitar l'ensopegada a casa de l'Alcoià, que va empatar contra l'Atlètic Balears (1-1) i queda amb dos punts menys a la classificació.

L'altra nota positiva la va posar el Badalona, que encadena la seva tercera victòria consecutiva i es referma en la zona de "play-off", tercer, després de guanyar l'Atlètic Llevant amb gol de Maestre i un doblet de Gerard (3-1). En canvi, les posicions de privilegi s'escapen per al Cornellà, que va caure en el duel directe al camp de l'Hèrcules (1-0), i perd pistonada en la zona alta, setè.

Lleida i Espanyol B reaccionen

En la zona baixa, jornada positiva per a Lleida i Espanyol B, que agafen aire. El filial blanc-i-blau va sumar els tres punts aquest dissabte a costa d'un Sabadell molt pobre. Amb un doblet de Marc Navarro i el gol inicial d'Àlex López, l'equip de David Gallego queda en la darrera plaça de descens, igualat a punts amb el Mallorca B i només un menys que el Lleida, que en surt després d'imposar-se a l'Eldenc amb dues dianes de Javi Casares i Noel (2-0). Per contra, L'Hospitalet tanca el 2016 penúltim, amb una derrota a casa contra el València Mestalla (1-2).

Els altres tres catalans, Prat, Gavà i Llagostera, queden a la part mitjana-baixa de la classificació després de sumar tots tres un punt aquesta setmana. Prat i Llagostera, dotzè i catorzè respectivament, van firmar taules al Municipal Sagnier (1-1). Ernest Forgas va ser l'autor de la diana potablava, igualant el gol d'Àlex Colorado pels visitants. El Gavà, per la seva banda, arriba a l'equador de la competició tretzè, amb un empat sense gols en la seva visita a l'Atlètic Saguntí (0-0).

 

Anar al contingut