El Barça B es deixa empatar un partit boig al camp de la Ponferradina (4-4)

Ha estat un matx boig al camp d'El Toralín en què els d'Eusebio s'han deixat remuntar un avantatge de fins a dos gols. Sandro, Adama, Halilovic i Òscar Ramírez, en pròpia porteria, han fet els gols catalans

El Barça B ha empatat al camp de la Ponferradina (4-4) en partit corresponent a la 14a jornada de la Lliga Adelante. Ha estat un matx boig al camp d'El Toralín en què els d'Eusebio s'han deixat remuntar un avantatge de fins a dos gols. Sandro, Adama, Halilovic i Òscar Ramírez, en pròpia porteria, han fet els gols catalans.

Alberto Aguilar, de cap a la sortida d'un córner, ha avançat els locals en el minut 12. Abans del descans, el Barça B, que ja suma cinc jornades sense guanyar, ha capgirat el marcador amb dianes de Sandro, Adama i Halilovic. El croata ha estrenat el seu compte golejador amb un xut llunyà espectacular.

Els catalans semblaven tenir el matx controlat, però, entre el minut 73 i el minut 77, s'ha viscut una autèntica bogeria. Acorán ha escurçat distàncies. Òscar Ramírez, en pròpia porteria, ha fet el 2-4, però un doblet del brasiler Yuri ha empatat el partit. La Ponfe, que ja encadena set jornades sense perdre, ha pogut guanyar, però ha desaprofitat les seves ocasions en el tram final.