El Barça B es complica la salvació després d'encaixar una derrota amb el Numància (1-0)

Un gol de Gaffoor al primer temps ha sentenciat un Barça B sense capacitat de reacció a Sòria i que es manté a la cua de la classificació i a qui es complica la salvació

El Barça B ha començat provant-ho amb una contra que ha finalitzat en un un contra un entre Munir davanter i Munir porter. L'últim ha allunyat el xut del blaugrana. Més tard han tornat a intentar-ho de la mateixa manera i el refús del porter ha acabat a les botes d'un Halilovic que ha volgut finalitzar sol sense èxit. El Numància ha pressionat el filial blaugrana i ha trobat el gol, d'estratègia. Gaffoor, a la sortida d'un córner, ha rematat sol la pilota al fons de la porteria de Suárez. Error en defensa que ha pagat car l'equip dirigit per Vinyals. Més tard, Sergi Enrich ha reproduït la mateixa acció, però aquest cop sense recompensa. Els blaugrana no han sabut desencallar el resultat advers i han marxat amb el desavantatge al descans.

El Barça B ha tardat mig minut a arribar a la porteria rival a la represa. Patric, amb un xut potent, ha obligat Munir a intervenir. La reacció del filial, però, ha durat molt poc i la capacitat ofensiva del Numància tampoc ha fet perillar l'àrea dels blaugrana. Marc Pedraza ha donat un ensurt en abandonar amb llitera el terreny de joc. I, al minut 71, Cámara i Dongou, que havien entrat de la banqueta, han disposat d'una bona ocasió. Suárez ha estat providencial en treure una mà per enviar a córner una rematada de Juanma que podia significar el segon gol del Numància. Més tard, Sergi Enrich també ha donat un avís que els sorians buscaven el segon. En el tram final, Vicente també l'ha buscat, però l'hi ha impedit el travesser. Els blaugrana encadenen onze jornades sense conèixer la victòria, es mantenen a la cua de la classificació i se'ls complica l'objectiu de la salvació.