El Barça B es complica encara més la vida a Alcorcón amb un gol en pròpia i l'expulsió d'Ortolá (3-1)

El Barça B podria acabar la jornada com a cuer després de perdre a Santo Domingo amb un gol en pròpia i l'expulsió d'Ortolá al primer temps. L'Alcorcón ha superat sense problemes els blaugrana, que no han mostrat capacitat de reacció (3-1)

Bagnack i Campins han estat les novetats a l'onze de Vinyals a Santo Domingo. Precisament el lateral s'ha estrenat en la titularitat aquesta temporada. Ha estat una estrena poc desitjada, ja que en només tres minuts, Campins s'ha fet un autogol. El blaugrana, en un intent d'allunyar la pilota, ha superat Ortolá. A Alcorcón, les males notícies per als blaugrana no han acabat. Abans de la mitja hora de partit, una altra jugada desafortunada amb el penal d'Ortolá i l'expulsió del porter amb vermella directa. Amb 10 homes, Vinyals ha fet entrar Suárez i ha tret Halilovic. El croat no ha encaixat gens bé el canvi. Amb el porter substitut al terreny de joc, David Rodríguez ha transformat la pena màxima.

La reacció blaugrana no s'ha fet esperar. Un minut més tard, a la sortida d'un córner, Gumbau ha rematat d'esperó. El gironí ha anotat un gran gol per escurçar distàncies.

Sandro, amb una acció individual que ha acabat en no res, ha estat el més destacat fins que al 61, David Rodríguez ha fet el tercer. El "pichichi" de l'Alcorcón ha aprofitat el refús de Suárez en el llançament d'una falta lateral. Ibáñez ha estat decisiu per evitar l'ocasió més clara del filial en el tot el partit. Samper, primer, i Gumbau després, en dues rematades que ha refusat el porter del conjunt madrileny.

Els blaugrana podrien acabar la jornada com a cuers en funció de què faci el Sabadell a Montilivi. Si els arlequinats guanyen els gironins, els superaran en la classificació.