Futbol

El Barça B, en descens, visita el Lugo i el Sabadell, cuer, està obligat a guanyar l'Albacete

El Barça B, que després de perdre amb el Mallorca ha caigut en descens, visita un Lugo en la zona còmoda de la classificació (18.00, Esport3). El Sabadell, cuer, té una cita important davant d'un rival directe com l'Albacete (20.00, Esport3)

Actualitzat

Amb Vinyals dirigint l'equip, el Barça B encara no ha trobat el camí de la victòria. Després de la desfeta davant del Mallorca, el filial blaugrana ha caigut per primer cop aquesta temporada en descens. La permanència, a dos punts, només tindran opcions d'assolir-la si guanyen el Lugo a l'Anxo Carro. Vinyals, que ha acusat els mals resultats per la falta de maduresa dels seus jugadors, creu que l'equip va fent petites passes cap al bon camí. El tècnic del filial recorda que l'objectiu primordial és mantenir l'equip en la categoria de plata i, per fer-ho, cal sumar a Lugo. Per al partit, Vinyals recupera Dongou, Maxi Rolón i Halilovic, amb l'alta mèdica. Patric i Babunski són baixa per sanció i Macky, amb un esquinç al lligament lateral intern, és baixa per lesió; Munir, tot i estar disponible, no ha entrat a la convocatòria. El partit, a partir de les 18.00, es podrà seguir en directe per Esport3.

 

Després de la victòria davant de l'Alabès, el Sabadell afronta el partit amb l'Albacete amb la moral alta. Tot i mantenir-se a la cua de la classificació, l'equip dirigit per Mandiá viatja a Albacete amb ganes de tornar a sumar tres punts que els permetin apropar-se a la zona de salvació. Davant tindran un rival directe per la permanència que va sortir la setmana passada del descens. L'equip de Luis César encara té en ment l'humiliant derrota per 6 a 1 a la Nova Creu Alta de la primera volta. Per al partit, Mandiá recupera Juanjo, que a la convocatòria ocupa el lloc d'Eguaras. El partit, després del Barça B i a partir de les 20.00, es podrà seguir en directe pel canal Esport3 i a través de les aplicacions per a mòbils, tauletes i la web esport3.cat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut