El Barça B empata però manté el liderat gràcies al Badalona

El filial blaugrana no va poder superar el Llevant B (1-1) però l'Alcoià no va poder superar-lo a la classificació després de cedir un empat davant el Badalona (0-0)

El Barça B es manté, una jornada més, líder del Grup 3 de la Segona B. Això sí, el filial blaugrana no es va poder imposar en el seu duel amb un altre filial, el del Llevant (1-1). L'equip valencià, que es troba en zona de descens, es va avançar en el marcador gràcies a un penal transformat per Arturo Molina, però al cap de dotze minuts, en el 76, Marc Cardona va igualar per a un Barça que estava dominant el partit sense sort fins aleshores.

Un dia després, l'Alcoià no va aprofitar l'oportunitat per posar-se al capdavant de la classificació i en empatar amb el Badalona (0-0) al Collao. Amb aquest resultat, l'equip escapolat continua ocupant el quart lloc, l'últim que dona dret a disputar la promoció d'ascens, i manté cinc punts de coixí sobre el cinquè. El cinquè és l'Hèrcules, que va destituir el seu tècnic, Luis García Tevenet, després d'empatar (1-1) amb l'Hospitalet.

Continua en línia ascendent el Lleida Esportiu, que es va imposar al camp del Vila-real B (0-1) gràcies a un penal transformat per Miquel Muñoz en l'últim minut de partit. Els de la Terra Ferma són vuitens, a set punts del play-off d'ascens i a 10 ja de la promoció per la permanència.

En zona de ningú es troba el Cornellà, que va cedir un empat contra el Llagostera (1-1), que continua en plena lluita per la salvació com altres equips catalans. Així, mentre el Gavà va fer un pas endavant en superar el Sabadell (1-0) amb un altre gol del "pichichi" Boris Garros –ja suma 19 gols-, el Prat es complica la situació després de caure golejat (3-0) al camp del Saguntí.