Segona Divisió

El Barça B empata contra l'Almeria al Miniestadi en un duel frenètic (3-3)

El Barça B i l'Almeria han empatat al Miniestadi en un partit frenètic i ple d'alternatives en el marcador. El filial blaugrana s'ha avançat amb un gol de Jonathan Soriano en l'últim minut de la primera meitat, però, en la represa, els visitants han capgirat el resultat amb dos dianes de Soriano. El Barça B ha reaccionat i ha tornat a remuntar amb gols de Riverola i Tello; però, quan semblava que els homes d'Eusebio tenien la victòria a l'abast, Aarón Ñíguez, en el minut 90, ha establert la igualada definitiva.

El Barça B i l'Almeria han protagonitzat un autèntic partit de Primera, ple d'alternatives, intens i de qualitat. El filial blaugrana ha dominat en la primera meitat, però les dues millors ocasions han estat andaluses. La primera d'Ulloa i la segona de Goitón. Però quan quedaven pocs segons pel descans, doble bicicleta de Cristian Tello, rebutja el porter estebán, i Jonathan Soriano, recuperat, ha tornat a ser tan efectiu com la temporada passada.

En la segona part, l'Almeria ha sortit a totes. Quan es portaven deu minuts de la represa, a la sortida d'un còrner, la pilota ha quedat morta dins de l'àrea i ho ha aprofita Fernando Soriano per fer l'empat a un. I sense temps per reaccionar, l'Almeria s'ha posat al davant a continuació. Aleix Vidal vol acabar la jugada tot sol i no ho aconsegueix però el rebuig l'acabarà aprofitant de nou Soriano, que després de marcar s'ha encarat amb el seu company per no passar-li abans la pilota.

Cristian Tello ha estat el millor del partit i una rematada seva l'ha desviar el porter Estebán però ha deixat la pilota morta als peus de Riverola, que ha tornat a igualar les forces. I en ple desconcert, el Barça B s'ha tornat a posar al davant en el minut 82 després d'una gran jugada de Deulofeu, que havia entrat en la segona part. Tello ha retallat i ha fet el 3 a 2 amb una rematada ajustada al primer pal. I com ha passat en la primera meitat, quan quedaven pocs segons per complir-se el temps reglamentari, Aarón Ñíguez ha superat Masip amb un xut creuat i ha establert l'empat a tres defintiu.