El Barça B continua en caiguda lliure, després de la derrota davant del Rayo Vallecano (2-3)

L'equip ha encadenat la cinquena derrota consecutiva a la Lliga.

Miquel RibasActualitzat

Al Miniestadi, l'equip de Gerard López, que havia concentrat l'equip des de divendres per fer grup, no ha estat capaç de superar el Rayo Vallecano. L'equip madrileny sempre ha dominat en el marcador i ha deixat clar per què ocupa plaça d'ascens directe.

En el minut 29, Sergi Palencia ha fet penal a Embarba.

El jove Raúl de Tomás, cedit pel Reial Madrid, amb un gol estil Panenka, ha enganyat el porter Varo, que s'ha quedat a un pas d'aturar-lo.

Al començament de la segona meitat ha pujat el 0 a 2, després d'una falta de lliure directe que ha xutat Bebe. La pilota l'ha desviat Marc Cardona i ha enredat el porter Varo.

Tot seguit, el Barça ha escurçat diferències. Rivera, de cap, ha permès al juvenil Munchu engaltar una volea que ha sorprès el porter Alberto Garcia.

En el minut 71 ha pujat l'1 a 3, després d'una gran acció personal de Raúl de Tomás. És el vint-i-dosè gol a la Lliga de De Tomás. El Barça B, però, ha reaccionat.

Vuit minuts després, l'equip blaugrana ha fet el 2 a 3. Nahuel ha fet una gran passada a Ballou, que ha sabut aprofitar per fer gol. El jugador canadenc feia quatre minuts que havia entrat al terreny de joc en substitució de Monchu.

En els últims minuts, l'equip de de Gerard López ha buscat a la desesperada l'empat a 3, que no ha arribat. El Barça B suma un balanç de quatre punts de vint-i-sets possibles i continua en posicions de descens.