Segona

El Barça B cedeix l'empat davant de l'Osasuna en la complicada visita d'El Sadar (2-2)

Els de Gerard López guanyaven per 0-2 però els navarresos han igualat el marcador i això que han jugat amb un home menys la darrera mitja hora

El Barça B marxa de Pamplona amb el regust amarg d'haver cedit un empat (2-2) en la complicada visita d'El Sadar davant del líder de la Segona Divisió, l'Osasuna, quan s'havia posat al davant amb un 0-2.

Els navarresos han sortit a la gespa com un tro i han disputat uns primers minuts molt incisius, però els blaugranes han sabut mantenir les línies i respondre a l'ofensiva. David Concha ha inaugurat el marcador aprofitant un refús després d'una gran assistència de José Arnaiz (0-1).

Pocs minuts després, Carles Aleñá ha fet el segon del Barça B en què també ha pogut comptar amb l'ajuda d'Arnaiz (0-2).

Això sí, l'Osasuna no s'ha deixat intimidar i ha trigat molt poc a escurçar distàncies amb una diana de Quique (1-2). Només començar la segona part, Fran Mérida ha fet pujar el 2-2 en el marcador, però no li ha durat gaire l'alegria i és que ha vist la segona targeta groga quan encara faltava mitja hora pel xiulet final. Els navarresos, però, han resistit amb fermesa les envestides del Barça B, que, tot i tenir un jugador més durant la darrera mitja hora, no han sabut aprofitar-ho per emportar-se la victòria cap a casa.