Segona Divisió

El Barça B cau en el mini clàssic en un partit molt trabat i marcat per l'actuació arbitral (3-2)

El Barça B ha perdut el miniclàssic, que s'ha endut el Reial Madrid Castella per la mínima en un partit travat i ple de jugades polémiques (3-2). L'equip d'Eusebio ha tornat a mostrar una notable feblesa defensiva i una fluidesa en atac encara per millorar. Els blancs s'han avançat amb els gols de Juanfran i Txerishev, i Sergi Gómez ha retallat distàncies abans del descans. A la represa, Óscar Plano ha fet el 3 a 1 en un clar fora de joc i Sergi Roberto ha tornat a reduir les distàncies, de penal, vint minuts abans del final.

El Barça B ha perdut el mini clàssic, que s'ha endut el Reial Madrid Castilla per la mínima en un partit trabat i amb jugades polémiques (3-2). L'equip d'Eusebio ha mostrat de nou una notable feblesa defensiva i una fluidesa en atac encara per millorar.

Els blancs s'han avançat amb els gols de Juanfran i Txerishev i Sergi Gómez ha retallat abans del descans. A la represa, Oscar Plano ha fet el 3-1 en un clar fora de joc i Sergi Roberto ha tornat a reduir les distàncies de penal a 20 minuts del final.

El guió previst

El Barça B ha començat monopolitzant la possessió i el Castilla buscava sortir a la contra. Tal com fa el primer equip  sota les ordres de Mourinho. De fet, així és com ha arribat el primer gol, anotat per Juanfran als 10 minuts.

Els d'Eusebio han acusat el cop i als 26 Lombán i Balliu han xocat i han deixat sol Denis Txerysev perquè aquest definís amb molta decisió davant Oier. El Barça B ha apretat i Deulofeu ha fet el 2-1 en una falta servit des de lluny, La pilota ha tocat en Nacho, un defensa madridista, ha pujat com un coet i quan ha caigut ha batut el porter madridista Mejías, que ha badat clarament.

Un gol polèmic però clau

Ha estat un miratge perquè només arrencar la segona meitat el local Òscar Plano ha fet el tercer en una clara posició de fora de joc que ha marcat un dels assistents però no l'àrbitre Mariscal Sánchez .

Al minut 68 Balliu ha caigut dins de l'àrea de Nacho i el col.legiat ha assenyalat un penal dubtós. Sergi Roberto ha marcat el 3-2 des dels onze metres però aquí s'ha acabat el Barça B, que acumula dues derrotes en dos partits de Lliga.