Alberto Perea, celebrant el seu gol "in extremis"

El Barça B amplia el liderat al grup 3 de la Segona B amb un empat agònic a Sabadell

L'equip blaugrana aprofita la derrota de l'Alcoià a Lleida (2-1). El Badalona puja al tercer lloc després de superar (3-1) l'Atlètic Balears

Un gol d'Alberto Perea en el temps afegit va donar al Barça B un empat a la Nova Creu Alta (1-1) que li permet eixamplar la seva renda al capdavant del Grup 3 de la Segona B.

El filial blaugrana va patir davant un Sabadell organitzat i que es va avançar amb un gol en pròpia porta de Marlon (12'). El Barça B va acabar jugant amb un de més per l'expulsió del jugador local Juanjo Ciércoles, que va veure la segona groga al minut 71, i de poc no ho aprofita. El punt li permet ampliar la renda sobre el segon, l'Alcoià, que va perdre en la seva visita a Lleida el dissabte (2-1).

L'equip de la Terra Ferma va confirmar que es troba en un moment ascendent i es va avançar per dues vegades en el marcador, amb dos gols en l'inicia de cada part, obra de Javi Casares i Javi López, respectivament. Casares va veure la segona groga al minut 76, però l'equip blau va poder mantenir el resultat. El Lleida Esportiu és ara sisè, a 7 punts del quart lloc.

El Badalona, tercer

Set són exactament els punts que té de coixí el Badalona, que ha pujat al tercer lloc i veu cada cop més a prop la possibilitat de jugar el play-off d'ascens. L'equip escapulat va superar (3-1) l'Atlètic Balears, amb dos gols de Gerard Oliva i un de Víctor.

El gruix d'equip catalans, però, lluita per fugir de la zona de descens. Va fer un pas endavant el Llagostera en imposar-se al Gavà (1-0) amb un gol cap al final de Manel Martínez. En canvi, Prat i Hospi van obtenir a casa sengles empats, davant Hércules (1-1) i Vila-real B (2-2) respectivament, i continuen en zona perillosa.