El Barça B acaba amb la bona ratxa visitant del Còrdova, a qui goleja al Miniestadi (4-0)

Aleñá, Arnáiz (2) i el Choco Lozano han marcat els quatre gols del Barça B, que dona una bona imatge i suma tres punts importants a casa

Imma PedemonteActualitzat

El filial blaugrana ha buscat la primera victòria a casa i l'ha trobat (4-0). Després d'empatar amb el Granada, guanyar a domicili el Valladolid i caure a casa contra el Tenerife, els de Gerard López han sortit al Miniestadi disposats a desfer-se del Còrdova per la via directa.

De fet, al descans ja havien encarrilat completament el duel amb els andalusos amb tres gols. El primer, d'Aleñá. En el minut 20, el de Mataró ha marcat amb el pit, a passada del seu amic Marc Cucurella. Una bona celebració aquesta setmana en què tot just ha firmat la seva renovació amb el Barça. El 2 a 0 l'ha aconseguit, sis minuts més tard, Arnáiz, que ha arribat amb decisió a la frontal superant el porter Stefanovic, que no ha estat capaç d'aturar-lo. En el minut 37, una altra vegada Arnáiz, després d'una gran combinació entre Aleñá i Vitinho, ha estat l'autor del 3 a 0.

En el segon temps, els blaugranes han viscut de les rendes aconseguides, i encara podien haver augmentat el seu avantatge. Tant Aleñá com Arnáiz han continuat inspirats, i seves han estat les oportunitats per arribar al quart gol. Finalment, una combinació d'ells dos ha acabat amb el 4 a 0 marcat pel Choco Lozano, en el minut 65. L'hondureny, recuperat per Gerard López després dels compromisos internacionals, havia sortit al camp feia tot just cinc minuts.

Alfaro ha tingut el cinquè, però amb els quatre gols el Barça B ha donat una bona imatge i ha sumat tres punts importants a casa.