Barça

El Barça augmenta l'avantatge sobre els seus perseguidors però no pensa que la Lliga estigui sentenciada

El Barça suma 46 punts quan falten 3 jornades per acabar la primera volta de la Lliga i ja és campió d'hivern virtual. L'avantatge que ara tenen els de Tito Vilanova sobre els seus dos perseguidors és molt gran: 9 punts sobre l'Atlètic i 13 sobre el Madrid. Tot i això, ni el tècnic barcelonista ni els jugadors no creuen que la Lliga estigui sentenciada.

Actualitzat
El Barça de Tito Vilanova segueix sumant de tres en tres, la qual cosa significa ampliar el rècord de punts en un inici de Lliga. El Barça suma 46 punts quan falten 3 jornades per acabar la primera volta de la Lliga i ja és campió d'hivern virtual. L'avantatge que ara tenen els de Tito Vilanova sobre els seus dos perseguidors és molt gran: 9 punts sobre l'Atlètic i 13 sobre el Madrid.

Tot i això, Tito Vilanova rebaixa l'eufòria i els jugadors tampoc creuen que la Lliga estigui sentenciada, encara que a Madrid hi ha qui ja la dóna per perduda. En el primer any d'entrenador de Pep Guardiola, amb Vilanova com a segon, els blaugranes tenien 12 punts d'avantatge sobre el Madrid, i van haver de jugar-se la Lliga al Bernabéu a la segona volta, on van arribar amb només 4 punts d'avantatge.

És un Barça que amb 172 gols ha superat el seu rècord golejador en un any natural, com també Messi, que de dos en dos arriba als 90 en aquest 2012 i segueix ampliant l'anterior rècord del "Topede" Muller. Ahir diumenge el Barça va golejar per 4 a 1 l'Atlètic de Madrid. S'avançaven els visitants per mitjà de Falcao, però Adriano (que va ser substituït per molèsties a la segona part), Busquets i Messi van sentenciar la quinzena victòria en setze partits.

Els blaugranes han tornat a la feina aquest matí amb una sessió a les onze del matí, on han fet un treball de recuperació els titulars. Iniesta i Messi han fet treball específic i Éric Abidal s'ha entrenat al marge del grup. A més, també s'han entrenat Tello, Román, Sergi Gómez, Balliu, Araújo, Ié, Dongou, Miguel Ángel, Espinosa, Quintillà i Ilie i Oier, del B.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut