Una imatge de l'últim Barça-Atlètic jugat a la Lliga. (Foto: Reuters)
Futbol

El Barça-Atlètic de Madrid, líder per TV3 amb una audiència milionària

La transmissió de TV3 de la tornada de la Supercopa de futbol va arribar a una audiència màxima d'1.207.000 espectadors. La transmissió del partit va ser la part principal d'una programació especial de més de cinc hores que van emetre TV3 i el canal Esport3.

Actualitzat
El Barça-Atlètic de Madrid va ser líder del dia ahir, a Catalunya, per TV3 i amb una audiència milionària. La transmissió de TV3 del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya de futbol va ser el programa més vist de la jornada, amb una mitjana d'1.045.000 espectadors i el 39,8% de quota, segons dades de Kantar media.
 
Amb una durada de 110 minuts, a partir de les 23.00, la transmissió de TV3 va arribar a una audiència màxima d'1.207.000 espectadors i el 42,6% de quota, a les 23.38. En aquell moment, s'estava disputant el minut 38 de la primera part.
 
La transmissió del partit va ser la part principal d'una programació especial de més de cinc hores que van emetre TV3 i el canal Esport3. Dins d'aquesta programació hi va haver també un programa amb resultats d'audiència important: l'edició especial del programa "Esport Club", emès per TV3 abans de l'inici del matx, i que va ser el segon programa més vist del dia, amb una mitjana de 673.000 espectadors i el 30,6% de quota.
 
Finalment, pel que fa al rànquing de cadenes, TV3 va liderar també la jornada, amb el 18,9% de quota i copant els quatre primers llocs del rànquing de programes.
Anar al contingut