Neymar
El Barça desmenteix que Neymar hagi suspès cap acte publicitari a la Xina (Reuters)
Futbol

El Barça assegura que Neymar viatjarà a Xangai dilluns, com estava previst, per assistir a un acte promocional

El club manté el pla pel qual el jugador brasiler viatjarà a la Xina directament des de Miami per representar l'entitat en un compromís publicitari

Actualitzat

Neymar da Silva viatjarà dilluns que ve a Xangai, com estava previst, per assistir a un compromís promocional que té firmat el club. Segons l'agència EFE, fonts de l'entitat blaugrana han desmentit que el jugador hagi decidit cancel·lar el viatge a la Xina i que hagi suspès un altre acte promocional que tenia previst amb un operador turístic asiàtic.

Aquest segon acte, en el qual suposadament havia de reunir-se, en un luxós hotel de Xangai, amb un grup d'aficionats, ha estat suspès avui pels organitzadors, al·legant que Neymar no hi podia assistir perquè estava ocupat negociant un traspàs, en teoria al PSG francès. Però, segons el FC Barcelona, ​​Neymar no s'havia compromès a assistir a un altre acte que no fos el que el club té programat amb la marca de roba Replay, fruit de l'acord de patrocini que va firmar fa quatre anys amb les empresa italiana Fashion Box.

Així, doncs, com estava previst, el davanter del Barça viatjarà a Xangai per assistir a aquest acte promocional amb Replay, dilluns que ve, directament des de Miami, on el conjunt blaugrana ara fa l'última estada de la gira nord-americana, que aquest dissabte acomiadarà amb un partit amistós contra el Reial Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut