Futbol

El Barça arriba de Praga amb els deures fets i la classificació per als vuitens

El Barça ha tornat avui al migdia de Praga, on ahir va certificar la classificació per als vuitens de final de la Champions. A l'equip de Pep Guardiola, que tornarà als entrenaments aquest dijous per preparar el partit de lliga davant l'Athletic de Bilbao, només li falta rubricar-ho amb la primera plaça de grup de la Lliga de Campions, objectiu que podria aconseguir en la pròxima jornada si guanya o empata al camp del Milan.

Actualitzat
A Praga el Barça va col·leccionar més rècords. Guardiola va arribar als 200 partits com a tècnic del primer equip. Leo Messi va incrementar el seu registre particular, amb més de dos-cents gols marcats amb la samarreta del primer equip, i Víctor Valdés va superar el rècord d'imbatibilitat de la porteria blaugrana. Per cert, el gol 200 de Messi va coincidir amb el gol 500 del Barça amb Guardiola a la banqueta. 

Líder 38 setmanes al rànquing mundial

Un rècord més, el Barça ja és l'equip que ha encapçalat durant més setmanes -38 amb aquesta última- el rànquing mundial de clubs de futbol que gestiona la Federació Internacional d'Història i Estadística. L'anterior rècord el tenia el Milan, amb 37 setmanes de lideratge. Aquesta és la classificació actual del rànquing. El Barça és líder amb 335 punts, davant del Reial Madrid, que en té 309 i del Manchester United, que amb 280 punts és el tercer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut