Neymar, Messi i Suárez, un trident pletòric (Reuters)
Barça

El Barça arriba al tram decisiu de la temporada en plena forma i amb un trident pletòric

Messi, Neymar i Suárez van liquidar el Sevilla de Sampaoli al Camp Nou en un tres i no res i van demostrar que afronten el tram decisiu del curs en un gran moment

Jordi SunyerActualitzat

El Barça arriba al tram decisiu de la temporada en el seu millor moment de forma i amb un trident pletòric. Messi, Neymar i Suárez van liquidar el Sevilla de Sampaoli al Camp Nou en un tres i no res en un partit que ja estava sentenciat abans del descans.

Són veïns i arriben al Camp Nou junts en el mateix cotxe. Són indicis extraesportius d'una societat, la de Leo Messi i Luis Suárez, que en partits com el d'ahir ja s'exhibeix en l'escalfament. En el minut 4, en una acció pràcticament simètrica a la de l'assaig, Messi va estar a punt de donar la millor resposta a les últimes bastonades rebudes a l'Argentina.

Per si algú dubtava, però, Messi va deixar clar que volia superar el ruixat que li entra per cada finestra de seleccions amb gols i assistències. Va ser després d'una passada del de Rosario que Luis Suárez va marcar un gol brutal, una xilena gairebé d'últim recurs. Va ser l'únic xut de l'uruguaià entre els tres pals.

L'altra punxa del trident, Neymar, va ser qui més va intervenir en el partit després de Messi. El brasiler va iniciar l'acció del segon gol, nova mostra d'entesa entre Suárez i Messi; així que veu que l'uruguaià va a buscar la pilota centrada per Neymar, l'argentí fa un pas enrere i se situa en el punt just per finalitzar amb estil.

Hi va haver més intents d'associació d'una parella que ahir va trobar un escenari propici per brillar, amb un Sevilla benintencionat, però lluny dels seus millors dies. Al final, el gol del vuitè doblet de Messi en la Lliga va venir d'un rebuig en el llançament d'un córner. Fa tres partits de lliga que qui va al Camp Nou veu un doblet de Messi, però també un Suárez digne d'ovació en totes les seves actuacions i un Neymar sacrificat en defensa i potent i veloç en atac, elogiat, a més, pel tècnic contrari.

L'exhibició de l'MSN contra el Sevilla és el millor senyal per al Barça per afrontar unes setmanes decisives en què no es pot cedir a la fatiga.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut