Barça

El Barça arriba al Prat amb la cinquena Copa d'Europa

L'expedició blaugrana ja és a Barcelona i amb ells, la Copa d'Europa, la preuada orelluda. Els blaugrana s'han repartit en diversos autocars cap a l'Estació del Nord, on començarà la rua.

Actualitzat

Els blaugrana ja han arribat a l'aeroport del Prat amb la preuada orelluda procedents de Berlín. Després d'un vol d'una mica més de dues hores, els blaugrana han trepitjat terres catalanes amb una nova Copa d'Europa, la cinquena i la que fa el triplet d'aquesta temporada. 

Xavi Hernández i Andrés Iniesta han estat els primers a sortir de l'avió, carregats amb la Copa i seguits dels altres dos capitans de l'equip, Sergio Busquets i Leo Messi; en tercera línia, el president Josep M. Bartomeu i el tècnic Luis Enrique, seguits de la resta de l'equip. 

Un cop a terra, l'equip s'ha fet la foto de família, i després s'han repartit en diversos autocars cap a l'Estació del Nord, on a les 19.00 està previst que comenci la rua que s'acabarà cap a les 21.30 a la plaça del doctor Ignasi Barraquer. A les 22.00 començarà la festa al Camp Nou, on ja s'han esgotat totes les invitacions diponibles. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut