Juan Cámara jugarà cedit al Reus la temporada que ve (@FCBMasia)
Futbol

El Barça arriba a un acord per a la cessió de Juan Cámara al Reus Deportiu

La temporada passada, el migcampista andalús va jugar cedit al Girona FC, que va aconseguir l'ascens a Primera Divisió, tot i que el seu protagonisme en l'equip gironí va ser escàs

Actualitzat

El CF Reus Deportiu ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la cessió de Juan Cámara per una temporada, fins al 30 de juny del 2017. La temporada passada, Cámara va jugar cedit al Girona FC, que va aconseguir l'ascens a Primera Divisió, tot i que el seu protagonisme en l'equip gironí va ser escàs.

Cámara, de 23 anys, marxa al Reus després de dues temporades completes al Barça B, en què va acumular 60 partits i va marcar 12 gols. D'altra banda, l'andalús també va debutar amb el primer equip de la mà de Luis Enrique, el desembre del 2015, al camp del Bayer Leverkusen, on el Barça va empatar (1-1).

Juan Cámara és un atacant que pot actuar a la banda i a la mitjapunta, i arribarà a la capital del Baix Camp per reforçar l'atac roig-i-negre la pròxima temporada. El nou futbolista del CF Reus serà presentat aquest divendres, a les 12.30,  a l'Estadi Municipal, tot i que aquest dijous a la tarda ja farà la seva primera sessió d'entrenament sota les ordres d'Aritz López Garai.

Anar al contingut