Barça

El Barça arriba a Qatar amb tota la plantilla, excepte Mathieu, per jugar l'amistós contra l'Al-Ahli

Carles Aleñá i Borja López són els dos jugadors de filial escollits per viatjar amb el primer equip, que ha arribat a Doha amb l'única absència de Mathieu

Marc BéjarActualitzat

Luis Enrique ha convocat tots els disponibles del primer equip per viatjar a Doha. El Barça jugarà aquest dimarts a la tarda un amistós a Qatar contra l'Al-Ahli, compromís que els blaugranes afrontaran amb tots els efectius per complir l'acord a què es va arribar amb Qatar Airways durant la seva etapa com a patrocinador principal.

El tècnic asturià ha citat també els jugadors del filial Carles Aleñá i Borja López, que completen una convocatòria de 23 futbolistes. L'únic integrant de la primera plantilla que no ha viatjat és Jérémy Mathieu, que segueix recuperant-se dels seus problemes musculars al soli. Serà una bona oportunitat perquè jugadors amb menys minuts aprofitin el partit contra l'actual campió de la lliga de l'Aràbia Saudita.

Aquesta és la llista completa: Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis Suárez, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti, Aleñá i Borja López.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut