Actualitat blaugrana

El Barça arriba a Nova York, on tancarà la gira americana davant els NY Red Bulls

El Barça ja és a Nova York, on aquest cap de setmana tancarà la gira americana amb el quart i últim partit contra els Nova York Red Bulls de rivals. La plantilla ha marxat de Houston, just després del partit contra el Club América de Mèxic que els blaugranes han empatat in extremis (4-4), quan perdien 1-4 a només cinc minuts del final. Márquez, Saviola, Ronaldinho de penal i Eto'o han estat els autors dels gols del Barça. Messi ha tornat a jugar, mentre que Thuram i Zambrotta encara no ho han fet.

Com ja va passar a Monterrey, Los Angeles i Houston, els blaugranes tindran l'agenda plena d'actes i compromisos institucionals. La firma Nike organitzarà un acte social obert al públic amb la presència de jugadors i altres estrelles de l'esport americà.

A Nova York, el Barça tenia previst presentar a la seu de les Nacions Unides el seu acord amb Unicef, segons el qual el primer equip de futbol havia de lluir-ne la publicitat a la samarreta, però amb la convocatòria d'eleccions ha quedat anul·lat.

Quan torni de la gira nord-americana, el Barça haurà de jugar diversos partits: el Trofeu Joan Gamper i també els primers de competició oficial: els de la Supercopa espanyola i europea. Finalment, l'últim cap de setmana d'agost, començarà la Lliga.