Futbol

El Barça arriba a Mestalla amb la intenció de fer valer el poder del trident i no notar les baixes en defensa

El tècnic italià Cesare Prandelli debutarà davant la seva nova afició i Paco Alcácer s'hi presentarà com a rival per primera vegada

Actualitzat

El FC Barcelona és el visitant que li ha tocat a Cesare Prandelli en el partit de debut a Mestalla. L'italià és el tercer entrenador del València en aquestes altures de la temporada i haurà de convèncer una afició exigent que ja veu la trajectòria de l'equip amb susceptibilitat. A favor seu, hi podria tenir les moltes baixes en defensa del conjunt blaugrana, que, tot i això, ha tornat a demostrar la seva solvència ofensiva amb un 4-0 contra el Manchester City que ha fet la volta a Europa.

L'últim resultat del Barça en la Lliga també va ser un 4-0, contra el Deportivo, al Camp Nou. Aquest dissabte (16.15) tindrà absències per lesió tan importants com les de Gerard Piqué i Jordi Alba, i Luis Enrique haurà de recompondre un cop més la línia. El més probable es que triï Mascherano i Umtiti com a centrals i Sergi Roberto, que reapareixeria després d'una lesió, i Digne com a laterals.

L'entrenador també podria donar descans a algun altre protagonista del partit de Lliga de Campions de dimecres. Ivan Rakitic podria deixar a André Gomes el lloc d'interior dret.

Amb dues contundents victòries, vuit gols a favor i cap en contra des de l'última aturada de seleccions i amb la sensació d'haver recuperat el millor Messi –ha fet quatre del vuit gols esmentats–, el Barça no pot oblidar que arriba a un estadi que sempre se li ha fet complicat.

Aquesta és la primera ocasió en què Paco Alcácer podria jugar davant la seva antiga afició, una circumstància que també afecta André Gomes.

El València necessita els punts per allunyar-se de la zona baixa de la taula i confirmar la millora mostrada davant l'Sporting (1-2) en el primer partit amb el tècnic italià. El Barça buscarà el triomf per no distanciar-se del capdavant de la Lliga i pressionar l'Atlètic, el Madrid i el Sevilla, que juguen diumenge.

Les novetats que Prandelli pot presentar són els retorns de Nani i d'Eliaquim Mangala, lesionats des del partit contra l'Atlètic. ara fa tres setmanes.

Diego Alves continuarà a la porteria, am una defensa integrada per Martín Montoya, Ezequiel Garay, Mangala i José Luis Gayà. Al centre del camp, tornarà a apostar per Mario Suárez i Enzo Pérez com a pivots defensius. La presència de Nani a la banda esquerra serà el canvi principal en la línia de tres mitjapuntes. Joao Cancelo, de nou, ocuparà el flanc dret, mentre que Dani Parejo tindrà llibertat pel centre. Rodrigo Moreno seria l'aposta a la davantera, i Munir continuaria començant a la banqueta.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut