Actualitat blaugrana

El Barça arriba a Huelva, on Messi podria disposar de minuts un cop recuperat de la lesió

El retorn de Leo Messi. El davanter argentí està plenament recuperat de la lesió al bíceps femoral de la cama esquerra, ha rebut l'alta mèdica i Frank Rijkaard li podria donar minuts al camp del Recreativo (dissabte, 22.00). La presència de Messi és un respir per al tècnic holandès, ja que a la coneguda baixa d'Iniesta s'hi han afegit les d'Henry, amb una contusió al tendó d'Aquil·les del peu dret, i Bojan, que té una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama dreta. A banda de Messi, Santi Ezquerro i el jove Víctor Vázquez han viatjat per pal·liar aquestes absències.

Actualitzat

Els absents a l'entrenament de dijous (Valdés, Abidal, Xavi, Zambrotta i Márquez) s'han entrenat amb normalitat a la Masia i han entrat a la convocatòria juntament amb Pinto, Thuram, Sylvinho, Puyol, Milito, Edmílson, Touré Yaya, Gudjohnsen, Eto'o i Giovani dos Santos.

Messi no serà titular

Cinc setmanes després de caure lesionat contra el Celtic, en els vuitens de final de la Champions, torna Leo Messi. L'argentí ha estat la gran novetat en la llista de Frank Rijkaard per al partit contra el Recre. A l'entrenament d'aquest divendres, Messi ha refermat les bones sensacions que ja es van veure al partidet de dijous. Tot i això, i malgrat les baixes de Bojan i Henry, Rijkaard no forçarà el seu retorn i no sortirà com a titular per evitar qualsevol recaiguda que posés en perill la seva participació contra el Manchester United.

Henry diu que rendeix poc perquè corre massa

Precisament, un dels absents a Huelva, Thierry Henry, ha estat protagonista a les pàgines del diari francès "L'Équipe". El davanter francès ha deixat anar que jugant a la banda esquerra és impossible que rendeixi com a l'Arsenal. Es queixa que corre massa i que ha perdut les referències de la posició de davanter centre. Un fet que el preocupa de cara al seu paper amb França a l'Eurocopa.

Sobre Bojan, la seva baixa es fonamenta en una sobrecàrrega als isquiotibials, l'argument que va fer servir Rijkaard per substituir-lo contra el Schalke 04. El tècnic ha dit que cal anar amb compte amb ell per no cremar-lo.

Barça-Espanyol, dissabte 19 d'abril a les 20 h

El partit de la 33a jornada de Lliga entre el Barça i l'Espanyol s'avançarà al dissabte 19 d'abril, a les vuit del vespre. La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha acceptat la petició del club blaugrana per avançar el seu compromís, fixat inicialment per diumenge a les nou del vespre. L'entitat barcelonista havia sol·licitat aquest divendres al matí l'autorització a la Lliga per jugar el seu partit 24 hores abans i disposar així d'un dia més per preparar el matx d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Manchester United, el dimecres 23 d'abril al Camp Nou. Ara falta saber si Audiovisual Sport està disposada a modificar la seva graella de programació.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut