Futbol Sala

El Barça arrenca fort la Lliga de Futbol Sala amb un triomf davant l'Aspil Vidal Ribera Navarra per 0 a 5

El partit, però, no s'ha acabat de decidir fins els últims minuts

El FC Barcelona Lassa ha començat fort la Lliga Nacional de Futbol Sala. En el seu primer partit, a la pista de l'Aspil Vidal Ribera Navarra, els homes que entrena Andreu Plaza han guanyat per 0 a 5. El resultat, però, no és del tot indicatiu del que ha passat a la pista, on els jugadors locals han plantat cara fins als últims minuts.

Esquerdinha ha obert el marcador en el minut 5. Tot i la insistència blaugrana, no hi ha hagut cap més gol en la primera part. A 6 minuts del final, Ferrao ha anotat el 0 a 2. Dos minuts després, els navarresos han optat pel porter jugador. Esquerdinha ha tornat a marcar en el minut 37 i, ja a l'últim minut, Joselito, un ex del Ribera Navarra, ha aconseguit els dos gols restants.