Futbol

El Barça anuncia que no convoca Neymar "per centrar tota l'atenció en el vessant esportiu"

El club ha emès un comunicat en què manifesta "estupefacció davant l'enorme buit legal que implica la negativa del TAD a exercir les seves funcions"

Actualitzat

Finalment, Neymar no jugarà el clàssic d'aquest diumenge. El FC Barcelona ha emès un comunicat en què anuncia la decisió de no convocar el jugador brasiler.

L'entitat assegura que vol centrar l'atenció en el vessant esportiu del Madrid-Barça, i d'aquesta manera deixa temporalment enrere tota la polèmica legal que ha envoltat el cas del recurs per la suspensió cautelar de la sanció que impedia a Neymar jugar el partit.

Això sí, en un segon paràgraf, el Barça no s'està de censurar el TAD pel fet no haver estat capaç de prendre una decisió en aquest afer.

Aquest és el comunicat complet:

"Davant la incertesa legal que suposa la manca de pronunciament del Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) a menys de 12 hores del partit d'aquesta nit, i per centrar tota l'atenció en el vessant esportiu, el club ha optat per no convocar el jugador Neymar Jr."

"Tot i així, el FC Barcelona mostra la seva estupefacció davant l'enorme buit legal que implica la negativa del TAD a exercir les seves funcions jurisdiccionals, un fet que perjudica directament tant els clubs com la mateixa competició."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut