Jordi Cardoner ha comparegut en roda de premsa per fer balanç de les accions de l'àrea social durant la temporada 2016-17 (@fcbarcelona_cat)
Barça

El Barça anuncia que mantindrà congelat el preu de l'abonament per vuitè any consecutiu

El vicepresident de l'àrea social del Club blaugrana, Jordi Cardoner, ha fet balanç de la temporada 2016-17

Actualitzat

Jordi Cardoner, vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació, per valorar les accions que el Club ha fet durant la temporada passada en la matèria de la qual és responsable i parlar dels plans de futur:

En primer lloc, Cardoner ha destacat un increment en l'atenció personalitzada al soci, que ha pujat fins a les 400.000 interaccions, per tal de donar sortida als dubtes o resoldre qüestions de qualsevol àmbit.

D'altra banda, una de les conseqüències del tancament amb beneficis de l'exercici econòmic del Barça de la temporada passada és que el preu de l'abonament es mantindrà per vuitè any consecutiu i seguirà sent el més econòmic entre els grans clubs europeus.

De cara a la propera temporada, a més, hi haurà dues grans novetats més. Per un costat, el Barça posarà en marxa un abonament digital mitjançant una aplicació per a dispositius mòbils i, per l'altre, és que l'alta dels nous socis menors de 5 anys serà gratuïta.

Detenció d'Ángel María Villar

Jordi Cardoner no ha volgut pronunciar-se sobre la detenció del president de la RFEF, Ángel María Villar: "No he tingut ni la possibilitat ni el temps per valorar-ho. En primer lloc, el FC Barcelona respecta la persona afectada i la institució que representa."

Fitxatge de Neymar pel PSG:

El vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona s'ha alineat amb el discurs del club que ha repetit en nombroses ocasions en les darreres rodes de premsa que el crac brasiler no té cap intenció de marxar del Barça: "Neymar és i serà jugador del FC Barcelona."

El cas del Seient Lliure i els touroperadors:

En referència als reportatges d'investigació que va fer TV3 sobre les possibles irregularitats en la gestió del Seient Lliure i amb la relació amb els turoperadors, Cardoner ha explicat que aquests últims "són distribuïdors i el senyor Lluís Crespo n'és un que porta molts anys. El Barça es reserva una política de contractació, com en qualsevol altre empresa, de cara els seus proveïdors."

Això sí, Jordi Cardoner ha admès algún problema de comunicació: "El Club seguirà millorant en la informació de cara al soci. Farem servir tots els mitjans: Revista, Newsletter, comunicats, etcètera, per fer arribar tot el que faci falta. Sí que ho podríem haver fet millor i per això fem autocrítica."

Anar al contingut