Marko Todorovic, jugador del Barça cedit al Dominion Bilbao Basket
Marko Todorovic, jugador del Barça cedit al Dominion Bilbao Basket
Bàsquet

El Barça anirà al dret de tempteig per Marko Todorovic

El jugador del Dominion Bilbao Basket, quatre vegades jugador de la jornada, acaba aquesta temporada el contracte amb els blaugrana

Carolina PonsActualitzat

L'ala pivot Marko Todorovic, cedit pel Barcelona al Dominion Bilbao Basket aquesta temporada, acaba contracte a l'estiu. L'evolució com a jugador del montenegrí no ha passat desapercebuda a la secretaria tècnica del Barça. A més, la condició de jugador format localment en passar pel planter de la Penya és un factor molt important per al Barça, que té el dret de tempteig. Amb la bona temporada que està fent segur que el jugador tindrà altres pretendents.

El jugador, amb 23 anys, és un dels protagonistes de la Lliga Endesa. En 31 partits, el montenegrí ha aconseguit coronar-se quatre vegades com a millor jugador de la jornada (jornades 2, 8, 18 i 31). A més el segon jugador més valorat amb 17,6 punts de mitjana amb 11,5 punts, 7,3 rebots, 1,2 assistències i 1 tap. Per sobre d'ell només hi ha el nord-americà Andy Panko, que té 19,3 punts. El jugador del conjunt bilbaí també se situa en el segon lloc en rebots (7,26), només superat per Walter Tavares (8,33). Precisament, el montenegrí s'enfrontarà dissabte al conjunt de Xavi Pascual (21.00, per Esport3), on podrà demostrar les seves qualitats davant l'afició blaugrana.

Anar al contingut