Barça

El Barça, amb Ibrahimovic, marxa avui cap a la gira nord-americana, on jugarà tres amistosos en 12 dies

El Barça es va exercitar ahir en doble sessió, de matí i tarda, abans de marxar avui cap als Estats Units, on jugaran tres partits amistosos. Això sí, l'entrenament del vespre es va endarrerir una bona estona perquè, abans, la plantilla es va haver de fer la fotografia oficial per a la UEFA. I, mentrestant, al Camp Nou, ja s'ha començat a treballar per refer els trossos de gespa que es van convertir en record per als aficionats que van envair l'estadi en la presentació d'Ibrahimovic.

Actualitzat
Havia de passar pel quiròfan, però, abans, Ibrahimovic va voler passar per la Ciutat Esportiva per conèixer els seus companys. Visita ràpida, només per presentar-se i veure el nou "look" de Josep Guardiola, amb el cap pelat al zero. Després va ser operat d'una fractura en un dit de la mà esquerra. En principi, tres setmanes de baixa.

Cáceres, Hleb i Txigrinski

Martín Cáceres va ser present en la doble sessió d'ahir, però ben aviat podria marxar cedit a la Juventus. Absència destacada la de Hleb, que segueix encaminat cap a l'Inter de Milà. I qui sap si ben aviat s'hi haurà d'incorporar Txigrinski. El Xakhtar Donetsk ha reconegut que negocia amb el Barça pel central.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut