Futbol sala

El Barça Alusport més efectiu li fa un "set" en blanc al Manacor (6-0)

L'equip de futbol sala del F. C. Barcelona ha esvaït els dubtes sobre la seva fiabilitat aquesta temporada amb una golejada inapel·lable davant de l'equip revelació de la lliga. El homes de Marc Carmona han exhibit una altíssima efectivitat en la primera part, en la qual han transformat quatre de les cinc primeres ocasions de gol, dues en sortides de córner.

Actualitzat

L'equip de futbol sala del F. C. Barcelona ha esvaït els dubtes sobre la seva fiabilitat aquesta temporada amb una golejada inapel·lable davant de l'equip revelació de la lliga, el Manacor. El homes de Marc Carmona han exhibit una altíssima efectivitat en la primera part, en la qual han transformat quatre de les cinc primeres ocasions de gol, dues en sortides de córner.

Torras ha marcat als catorze segons de partit, i s'hi han sumat Fernandao, Gabriel i Aicardo. A la segona part els visitants ja no han tingut pràcticament cap opció i el Barça encara ha pogut ampliar la diferència mitjançant Torras, de nou, i, finalment, Ari Santos.

El club s'interessa per Ferrao

Segons ha avançat durant la transmissió del partit el nostre company Xavi Lorente, Carlos Wagner Gularte Filho "Ferrao", pivot brasiler que juga a l'equip rus del Tyumen, és un dels grans objectius del Barça de cara a la temporada que ve. Ferrao, de 23 anys, és el golejador de moda a la Lliga russa i el seu tècnic és el seleccionador brasiler Marcos Sorato.

El Barça vol fer-se amb els serveis de Ferrao per rejovenir l'atac però haurà de lluitar amb altres equips pel seu fitxatge i haurà de pagar una clàusula que supera els 200.000 euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut