Futbol sala

El Barça Alusport iguala el rècord golejador a la Champions guanyant l'MNK Split (18-0)

El Barça Alusport ha igualat el rècord golejador històric de la Champions de futbol sala. Els de Marc Carmona van apallissar l'MNK Split per 18 a 0, en l'estrena de l'eliminatòria de la UEFA Futsal Cup, que es disputa a Eslovènia. Els blaugranes defensen el títol europeu. Igor va ser el màxim golejador, amb quatre dianes.

Actualitzat
El Barça Alusport ha igualat el rècord golejador històric de la Champions de futbol sala. Els de Marc Carmona van apallissat l'MNK Split per 18 a 0, en l'estrena de l'eliminatòria elit de la UEFA Futsal Cup, que es disputa a Eslovènia. Els blaugranes defensen el títol europeu. Igor va ser el màxim golejador, amb quatre dianes.

Jordi Torras va obrir la golejada pels blaugranes quan s'havien disputat 4 minuts. A partir d'aquí va començar el recital. Al descans, els homes de Carmona ja guanyaven per 11-0 davant un Split que poca cosa va oferir i poca cosa va tenir a dir.

En la represa, el Barça Alusport va seguir marcant sense pietat. I Lin va fer el divuitè gol, que suposava igualar el rècord històric. Tots els jugadors del Barça van veure porteria, amb l'única excepció del porter Paco Sedano.

El pròxim partit del Barça Alusport en el camí cap a la Final Four serà davant l'Araz a les sis de la tarda, en directe al canal Esport3. L'Araz ha perdut en la primera jornada contra el Litija eslovè, l'amfitrió, per 5-3.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut