Futbol sala

El Barça Alusport i el Marfil Santa Coloma jugaran la final de la Copa Catalunya

El Barça Alusport i el Marfil Santa Coloma jugaran la final de la Copa de Catalunya. Els blaugrana es van classificar després de superar l'Hospitalet Bellsport (2-6). El seu rival serà el Marfil Santa Coloma, que es va classificar per a la final després de superar el Manresa (9-2). Aquesta nit, a les nou i en directe per Esport3, es decideix així el primer títol de la temporada de futbol sala, la Copa Catalunya. El Marfil Santa Coloma defensa títol contra el Barça, que l'any passat va perdre la final de forma inesperada.

Actualitzat
El Barça Alusport i el Marfil Santa Coloma jugaran la final de la Copa de Catalunya. Els blaugrana es van classificar després de superar l'Hospitalet Bellsport (2-6). Igor (2), Ari Santos (2), Lin i Wilde van ser els golejadors blaugranes, mentre que Pedrero i Julio López van posar la rèplica per l'equip riberenc. Aquesta nit, a les nou i en directe per Esport3, es decideix així el primer títol de la temporada de futbol sala, la Copa Catalunya. El Marfil Santa Coloma defensa títol contra el Barça, que l'any passat va perdre la final de forma inesperada.

El campió actual és el Marfil Santa Coloma, es va classificar per a la final després de superar el Manresa (9-2). Al descans ja guanyaven 4-1. Eric Martel, Rubén i Dani Salgado, amb dos gols cadascun, van ser els màxims golejadors del Marfil.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut