Futbol sala

El Barça Alusport guanya l'Inter Movistar (3-1) en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei

El Barça Alusport ha agafat avantatge en l'anada de les semifinals de la Copa del Rei de futbol sala. Els blaugranes han derrotat l'Inter Movistar al Palau per 3-1 amb "hat-trick" de Wilde. Al descans, els dos equips hi han arribat amb empat a zero, i no ha estat fins a la represa que han fet moure el marcador. Wilde ha avançat els de Carmona al minut 23, però 9 minuts més tard Rafael ha empatat. Després Wilde ha fet els dos gols del triomf. Jordi Torras ha abandonat la pista al minut 37, amb la barbeta oberta després de rebre una agressió de Rafael que els àrbitres no han vist.

Dos gols de renda del Barça Alusport per afrontar d'aquí a quinze dies la tornada de les semifinals de la Copa del Rei a la pista de l'Inter Movistar. La primera meitat ha estat molt moguda, però sense gols, per la gran actuació dels dos porters, el local Cristian i el visitant Juanjo.

En la segona meitat, Wilde ha conduït la victòria blaugrana. Tot just arrencar, jugada d'Ari Santos i gol del brasiler. A continuació, s'ha lesionat el porter Cristian i l'ha substituït Paco Sedano. Els madrilenys han forçat l'empat a un amb un xut des de lluny de Rafael. Però Wilde només ha tardat 35 segons segons a respondre. Roba la pilota i supera per segona vegada Juanjo. I en la recta final de l'enfrontament, ha arribat el "hat trick" amb la col·laboració del defensa Ortiz, que desvia la pilota al fons de la seva porteria.

La tornada, d'aquí a dues setmanes a Alcalà d'Henares, un partit que segurament serà molt disputat després de les friccions i la duresa que hi ha hagut en els últims minuts.