Futbol sala

El Barça Alusport guanya l'Eindhoven (4-0) i és líder de grup a la ronda Elite de la UEFA Futsal Cup

En la segona jornada de la ronda Elite de la UEFA Futsal Cup, el Barça Alusport ha sumat la segona victòria que el situa líder del grup. Els de Marc Carmona han derrotat l'Eindhoven per 4-0, i, per tant, una vegada més s'han quedat sense encaixar cap gol. Al descans, els blaugranes ja guanyaven 2-0, amb gols de Gabriel i Saad. En la represa, Jordi Torras i Lin han ampliat el marcador fins al definitiu 4-0. Amb aquesta victòria, el Barça té a tocar la Final Four, ja que amb un empat en el pròxim partit en té prou per passar a l'última fase. Dissabte toca descans i diumenge, el Barça jugarà l'últim partit contra l'Araz Naxçivan, a les 17.00, en directe al canal Esport3.

En l'altre partit del grup del Barça, l'Era Pack Churdim ha superat l'Araz Naxçivan per 4-3. Tots dos equips se situen amb 3 punts.