Futbol sala

El Barça Alusport guanya El Pozo Múrcia (2-1) i retalla distàncies amb el lideratge de la Lliga

El clàssic del futbol sala entre el Barça i El Pozo Múrcia ha acabat amb victòria dels blaugranes (2-1). Els murcians han perdut el primer partit de Lliga, amb el qual el Barça torna a la part alta de la classificació. Els gols de Wilde i Ari han permès als de Carmona sumar tres punts molt valuosos. La nota negativa ha estat la lesió de Sergio Lozano al genoll.

El clàssic del futbol sala entre el Barça i El Pozo Múrcia ha acabat amb victòria per als blaugranes (2-1). Els murcians han perdut el primer partit de Lliga, amb el qual el Barça torna a la part alta de la classificació. Els gols de Wilde i Ari han permès als de Carmona sumar tres punts molt valuosos. La nota negativa ha estat la lesió de Sergio Lozano al genoll.

El Barça ha sortit fresc d'idees, amb Wilde i Lozano molt incisius. Tot i que ho han intentat, amb una ocasió clara d'Ari Santos just a l'inici del partit, no han trobat el premi. El Pozo també l'ha buscat, amb una rematada de Lolo Suazo que ha acabat al pal amb la porteria buida. Tot i les anades i vingudes dels dos equips, les ocasions no s'han transformat. Els blaugranes han pogut avançar-se just abans del descans amb una rematada de Lozano que han evitat per poc els murcians. El gol dels de Carmona ha arribat als tres minuts de la segona part a través d'una passada de Saad que Wilde ha encarat a la porteria rival. Minuts més tard, un gol fantasma d'Aicardo ha pogut ampliar l'avantatge pels blaugranes. En una acció amb Miguelín, Sergio Lozano s'ha lesionat al genoll i ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

Dues accions consecutives d'Igor, la segona aturada pel porter murcià, ha pogut augmentar la distància dels blaugranes que ha arribat quan ElPozo Múrcia ha jugat amb el porter-jugador. Els blaugranes han recuperat una pilota d'or amb la qual Ari Santos ha fet el 2 a 0. Miguelin, just abans del final, ha aconseguit el gol de l'honor.